dilluns, 8 d’octubre del 2007

Adéu a Ildefons Pujol


Ildefons Pujol Verdaguer

Empresari


Fa un instant que m’han trucat al museu, una més de tantes trucades si no fos..., però aquesta ha estat força impactant, i és ha estat per notificar-me que l’amic i col·laborador Ildefons Pujol i Verdaguer s’ha mort aquest mati a l’edat de 44 anys. Dimarts ens vam trobar al dispensari on ell hi era per curar-se una insignificant ferida al peu (d’aquí que digui impactant) on, en companyia de la seva tia Teresa, vam estar fent broma. L’Ildefons més conegut com en Finques Fonsu sempre ha estat una persona molt jovial i bromista... una que feia sempre era dir “soc una persona de pes” es referia a la seva complexió.

Des de el grup d’Escalencs Independents (del qual ell formava part) donem el condol a la família, li donem el nostre adéu i, en to més seriós, podem afirmar que ens ha deixat “un pes gros” humanament parlant. Descansi en pau.

L'Escala, 5 d'octubre de 2007

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo coneixia en Fonsu professionalment ja fa anys, però realment m'acabo d'enterar i m'ha sabut molt greu perquè sempre ha sigut molt amable i la veritat és que li tenia força apreci.
D'altra banda, hauria de contactar amb el gestor que li portava els papers per un tema professional. Si algú me'n sap dir alguna cosa, li agrairia. Gràcies. maribel.ld@aquabrava.com

Anònim ha dit...

Es una lástima que este blog no tenga vida. Al final todos los politicos de este pueblo lo han utilizado en campaña pero luego... se acabo!

Aun puede decidir reactivarlo y empezar a decir todo lo que habria que decirle a nuestro alcalde, que va por libre y solo busca atribuirse meritos sin importarle si son suyos o no.

Demuestra muy poca verguenza pero los que respaldan con el silencio no son mucho mejores.

Podremos contar con usted para mejorar?