diumenge, 6 de maig del 2007

Qui som?

El nostre cap de llista és en Vicenç Folgado. En Vicenç va néixer a Lleida capital el dia cinc de març de 1946, per tant, ara té 61 anys. És empresari hoteler (Hotel Rally) i també propietari i director del Museu de la Moto a la Closa d’en Llop. En Vicenç és conegut com a molt bon esportista: entre 1970 i 1980 va ser corredor i campió de rallis i també és campió i recordman de Catalunya en tir olímpic en cinc modalitats i té més de 20 títols. És una persona que dedica molt de temps al poble, com ja ha anat mostrant durant els últims quatre anys.



La Maribel Calderón

Data naixament: 16-06-1968

La Maribel Calderón, filla de l'Escala, va estudiar a l'Escala i va acabar els seus estudis d’administrativa a Figueres.

Ja de ben jove es va iniciar al mon empresarial portant negoci propi al carrer del Mar i la empresa familiar del taxi, fent que aquesta creixes per donar un millor servei del transport per la gent de l'Escala.







Francesc Guillot - Empresari

En Francesc va néixer a L’Escala l’any 1957. Està casat i té tres fills. És tècnic especialista en electrònica industrial, i va cursar els estudis d’enginyer industrial sommelier (nivell II).

És bomber voluntari a l’Escala, i empresari en el sector de la restauració. En Francesc va ser un dels fundadors de la que ara és la ràdio de l’Escala.

Pere Escat - Empresari
Montserrat Ramiò - Comerciant
Ildefons Pujol - Administrador de Finques
Eva Ribas Bus professional
Sandra Arquillo - Tècnica d'Empresa Turística

Fran Ponce Tècnica en Anàlisis Clinics
Joaquin Palahí - Comercial
Montserrat Pons - Empresària

La Veronica Lambert va néixer a Londres l’any 1956. Va estudiar magisteri i va treballar de mestre de primària amb l’especialitat de música fins a l’any 1983 quant va venir a viure a l’Escala. Aquí, va treure el diploma en TEFL i el CAP i va donar classes d’anglès (primer a nivell particular i després a Centres d’Idiomes Minerva) fins a l’any 1998, any que també es va llicenciar en psicologia. Des de llavors treballa des de casa com a traductora del castellà i català a l’anglès. Ha col·laborat en projectes com el Fòrum de les Cultures, la Gran Enciclopèdia Catalana, Gencat i molts altres. També ha traduït varies llibres i articles. Li interessa informar-se sobre temes medi ambientals i educació per la pau, també li agrada molt llegir i escoltar música, anar al cine i concerts.


Albert Perales - Assessor Fiscal

En Toni Expósito va néixer a Badalona el 14/05/70. És tècnic especialista elèctric, encara que actualment treballa com a taxista. Parla català, castellà i anglès. Fa quatre anys que està integrat com un escalenc més. És esportista i voluntari de la associació d'ajuda D.Y.A. (Detente y Ayuda) de Girona. Es dedica el temps lliura a trobar millores i solucions per benestar de l'Escala i els Escalencs.